✨ Klíčky ředkvičky obsahují vysoké množství vitamínu C, E, B a také minerály jako jsou draslík, železo, měď a vápník. Mají pikantní ořechovou chuť bohatou na živiny.
✨ Klíčky Hořčice mají ostrou a výraznou chuť i vůni. Obsahuje fytoncidy a řadu vitamínů zejména vitamín B2, A, B1 a C nebo také flavonidy, saponiny, vlákninu a rostlinné hormony. Doporučuje zejména…
✨ Klíčky mladého ječmene obsahují velké množství vlákniny, která zlepšuje trávení, stejně jako velké množství kyseliny listové, draslíku, hořčíku, snadno využitelného železa a vitaminu C a B12. Díky…
✨ Klíčky rukoly jsou štědré na vitamíny A, C, F, B, ale také na kyselinu omega-3 nebo minerální látky jako jsou zinek, fosfor, hořčík, měď, draslík, síra, vápník, železo. Nejčastěji ve vidíme a…
✨ Klíčky alfalfa neboli vojtěška jsou bohatým zdrojem vitamínů A, B, C, E, K, aminokyselin, minerálních látek a stopových prvků.
✨ Klíčky pískavice jsou nezbytným potravinovým doplňkem, obsahují vitamíny A, D, B1, B2. Dále obsahuje kyselinu pantotenovou, niacin, minerály a stopové prvky jako draslík, hořčík, vápník, fosfor,…
✨ Klíčky ředkvičky obsahují vysoké množství vitamínu C ( 2x více než u kořenové ředkve). A také vitamíny E, B nebo minerální látky jako jsou draslík, železo, měď a vápník. Klíčky mají pikantní, mírně…
✨ Klíčky brokolice jsou hodnotným zdrojem živin, vitamínů A, C, B1, B2 a minerálů jako je: vápník, železo, fosfor, hořčík. Nejcennějším složkou brokolice je sulforafan, což je skvělý antioxidant. V…
Sledujte nás také na sociálních sítích a získejte infomace o akcích a slevách!