Nevýhody klasického dřevěného válu zná každá hospodyňka: špatně se s ním manipuluje, při válení těsta klouže po kuchyňské desce, těsto se k němu přilepuje, vál se špatně čistí, musí se sušit a hlavně je neskladný. Silikonový vál se oproti klasickému snadno čistí a neváže na sebe pachy - je hygienický. Silikonový vál využijete pro vyvalování a tvarování těsta. Dokonale přilne ke stolu, těsto se na vál nelepí. Vál je skladný, lze i srolovat a uložit například do zásuvky.
Připadnou variantu zboží můžete upřesnit(pokud existuje více variant a není v textu uvedeno, že nelze vybrat konkrétní druh) v posledním kroku objednávky v poznámce po kliknutí na "Přidat poznámku, nebo firemní údaje". Varianty se zjišťují až při zpracování objednávky. Pokud nebude daná varianta skladem, budeme Vás kontaktovat. Děkujeme za pochopení.